AJUTS PER PARTICIPAR EN CURSOS D’IMMERSIÓ EN LLENGUA ANGLESA

Us comunicam que al BOE de dimarts dia 19 de febrer de 2013 , la Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, convoca unes beques per a participar en un programa intensiu d’immersió lingüística en anglès a Espanya, aquestes beques estan destinades a estudiants de Batxillerat, de Grau mitjà de Formació Professional, d’Arts Plàstiques i Disseny, d’Ensenyances Esportives, d’Ensenyances Professionals de Música i Dansa i d’idiomes de nivell intermedi i avançat.


Aquesta convocatòria va adreçada als estudiants de tot el territori nacional que siguin becaris de l’Estat. Aquests cursos tindran una durada d’una setmana  i es desenvoluparan en règim de internat i pensió completa a partir del 30 de juny i durant el mes de juliol de 2013.


Podran sol · licitar aquests ajuts els joves que hagin nascut entre el dia 1 de gener de 1993 i el 31 de desembre de 1996 i estiguin matriculats durant el curs 2012-2013 en qualsevol d’aquests cursos: Batxillerat, Grau mitjà de Formació Professional, Grau mitjà d’Arts Plàstiques i Disseny, Grau mitjà d’ Ensenyaments  Esportius, Grau mitjà d’Ensenyaments Professionals de Música i Dansa i d’idiomes de nivell intermedi i avançat.


Termini de presentació sol·licituds dia 14 de març 2013


La convocatòria la podeu consultar  al BOE de dia 19 de febrer de 2013

 

http://www.boe.es/boe/dias/2013/02/19/

 

La informació relativa a la sol·licitud i adjudicació dels ajuts es pot consultar a la seu electrònica del Ministeri d’Educació www.mecd.gob.es en l’apartat «Tràmits i Serveis».

 

O podeu consultar la nostra pàgina on trobareu tota la informació:

http://weib.caib.es/Programes/Internacionals/accions_mec_.htm