TROBADA PARELLES LINGÜÍSTIQUES

   
         El passat dia 25 de maig es va realitzar una Trobada de parelles lingüístiques en l’IES Puig de sa Font, on assistiren alumnes dels centres d’Artà, Manacor, Muro, Porto Cristo, Santa Margalida i Son Servera. La trobada es realitzà amb aquells alumnes que havien estat participant tot l’any en les parelles lingüístiques dels respectius centres, en total ens juntàrem quasi 200 persones que participaren de les activitats proposades: un berenar, elaborat pels alumnes de cuina del propi centre; un documental, que es visualitzà al teatre “La Unió” de Son Servera, gràcies a l’Ajuntament de Son Servera que ens cedí l’espai; una mena de gimcana, una activitat de recerca de determinats llocs, persones… del mercat de Son Servera; i una entrega de regals, realitzada pels membres de Conselleria, els quals molt amablement assumiren totes les despeses de la trobada.

La Trobada fou tot un èxit, no sols per l’assistència sinó també per la participació dels alumnes de tots els centres, professors de cada centre, directiva de l’IES Puig de sa Font, membres de Conselleria i el propi ajuntament de la població. Des d’aquí, i des de la CNL volem donar les gràcies a tots els participants i esperam sigui una activitat que se seguesqui realitzant els següents cursos.