LA COMISSIÓ LINGÜÍSTICA I EL SEU NOU BLOC

Comissió lingüística

     La Comissió Lingüística del centre IES Puig de sa Font acaba de posar en marxa un espai virtual de consulta on aquelles persones interessades podran anar veient totes les activitats que es van desenvolupant durant cada curs escolar.
     La informació s’anirà actualitzant setmanalment, de tal mode que tothom podrà tenir constància de tot allò que s’està fent, per a participar, per a informar-se, per a conèixer de primera mà tot el seguit d’activitats. A més, es podran usar tots els links facilitats pels diferents departaments i, es podran trobar tot tipus de material de suport per a usar a l’hora de realitzar treballs, exposicions… en la llengua vehicular del centre.
     El més interessant del bloc que presentam és que es podran trobar: imatges per a descarregar, jocs per a jugar des de casa, tot el seguit de material audiovisual que es va presentant i els guanyadors de cadascun dels concursos que es van realitzant, entre moltíssimes altres coses.
     En el mateix bloc es poden realitzar valoracions participant en l’enquesta proposada, o bé, enviant les opinions i les propostes de millora al correu electrònic de la Comissió Lingüística.

COMISSIÓ LINGÜÍSTICA
IES PUIG DE SA FONT
SON SERVERA