Cursa Solidària

Benvolgudes famílies,

Com cada any, emprenem una nova edició de la CURSA SOLIDÀRIA, amb la finalitat de promoure en l’alumnat actitud solidàries envers aquells que es troben en situacions difícils i animar-los a participar en activitats destinades a donar suport a iniciatives de col·laboració amb països del Sud.

La cursa és una activitat que persegueix dos objectius: donar a conèixer  a l’alumnat la situació dels països del Sud i aconseguir recollir un fons per destinar a algun dels projectes de cooperació que tenen lloc en aquests països, a través del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.

Els projectes en els quals es pren part enguany són dos: Agermanament amb un centre educatiu del Perú que suposa, entre altres coses, una aportació econòmica anual per la millora de les infraestructures educatives, i Millora de les infraestructures educatives de Burkina Faso (a través de l’associació Pa i Mel de Sa Pobla)

Després de la cursa hi haurà trofeus per als guanyadors i una rifa de material esportiu.  Podeu comprar números per la rifa a través del vostre/a fill/a o també el mateix dia de la cursa.

La cursa solidària tindrà lloc el proper dia 10 d’abril.

A les 11:00 hores es concentraran tots els participants al pati de l’institut i a les 11:30 hores començarà la cursa.

Cada participant ha d’aportar 1€ que es destinarà als projectes abans esmentats.

Tots els pares i mares estau convidats a  participar a la cursa, ho heu d’indicar a l’agenda del/de la vostre/a fill/a, qui li ho comunicarà al/a la seu/seva tutor/a.

Us animam a tots a participar-hi. Ens ho passarem bé i serem una mica més solidaris.

 

Gràcies per la vostra participació