1er CICLE Feines per NADAL

Nins i nines de 1er cicle:

Recordeu que al tornar de les vacances de Nadal recollirem 2 feines a la 2ª SESSIÓ D’EDUCACIÓ FÍSICA.  Heu d’entrar, preferentment, al llibre de virtusbooks, i anar al TEMA 2.

Les tasques son:

1) Dividir un full en blanc en 6 parts (3 parts per davant i 3 parts per darrera del full) i dibuixar 6 elements de GIMNÀSTICA ARTÍSTICA (amb colors i bona presentació), amb el nom de cada element gimnàstic al costat (exemple: volteig).

2) Fer un ESQUEMA O MAPA conceptual de 1 dels esports col·lectius (o futbol, o voleibol, o handbol, o…) del tema 2.  Cal detallar les parts importants de cada apartat que figura al llibre del esport esbrinat (exemple: REGLAMENT: Nombre de jugadors, temps, espai, faltes, accions que pots fer…).

 

I com sempre, us recomanam, a les vacances practicar  un poc, o molt, d’esport i activitat física.

BON NADAL!  DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ FÍSICA