RECICLATGE LLIBRES DE LECTURA D’ANGLÈS

Enguany el departament d’anglès ha decidit posar en marxa un programa de reciclatge de llibres de lectura d’anglès. D’aquesta manera volem ajudar un poc a les famílies en aquesta època que ens està tocant viure i a la vegada inculcar un poc de responsabilitat als nostres alumnes. Com funcionarà aquest programa? Molt senzill. Un alumne li dona al seu professor/a d’anglès el llibre de lectura que ha emprat aquest curs. El curs que vé aquest alumne obtindrà de manera gratuita el llibre de lectura obligatori de l’àrea (SEMPRE QUE HI HAGI DISPONIBILITAT i per estricte ordre d’arribada). En cas de repetir curs, se li donaria el llibre que ens aportà en el seu moment. Tots els alumnes del centre ens poden dur els seus llibres de lectura, ja que aquest programa comença a 1r d’ESO i acaba a 2n de Batxillerat.

Per la nostra part hem adquirit el compromís de no canviar els llibres de lectura obligatoris per a ESO i Batxillerat, a excepció del de 1r d’ESO que hem canviat pel curs que vé però que mantindrem per als cursos següents, ampliant així aquest programa als alumnes que arribin al centre des de Primària.

Animem a totes les famílies a participar en aquest programa, ja que és pel benefici de tots. Quan més llibres ens arriben, a més alumnes podrem beneficiar!!!

Si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb el departament d’anglès.