Tallers famílies coeducadores: construint referents positius d’igualtat

Benvolguts/Benvolgudes

Des de FAPA Mallorca fem una passa endavant en el nostre compromís contra les violències masclistes, que continuen essent una xacra a la nostra societat, i vos presentam un programa formatiu perquè en faceu difusió entre les famílies i professionals del vostre centre.

La proposta FAMILIES COEDUCADORES: CONSTRUINT REFERENTS POSITIUS D’IGUALTAT compta amb el suport de l’Institut Balear de la Dona i té com objectiu fomentar la coeducació com a eina de prevenció i erradicació de la violència masclista.

Aquesta proposta consta de quatre tallers dirigits a qualsevol membre de la unitat familiar independentment del gènere, edat i vincle  així com als professionals interessats, són gratuïts i es faran a la seu de FAPA en dissabte de matí i horari de 10h a 13h.

Oferirem també un un espai dirigit als infants amb activitats lúdiques coeducatives, per tal de facilitar la conciliació familiar i alhora fomentar la coeducació i trencament de mites i rols.

  • TALLER 1. COEDUCACIÓ, IGUALTAT I FAMÍLIES. TOT ESTÀ RELACIONAT

30 de setembre

  • TALLER 2. EDUCAM DIFERENT SEGONS EL GÈNERE? REVISANT PATRONS DE CRIANÇA

28 d’octubre 

  • TALLER 3. MASCULINITAT, I AIXÒ QUÈ ÉS?

18 de novembre

  • TALLER 4. VIOLÈNCIA MASCLISTA PREVENCIÓ DES DE LA FAMILIA 

16 de desembre  

Teniu més informació i el formulari d’inscripcions a la nostra web.

Vos adjuntam el cartell general de les quatre formacions així com l’específic de dia 30 de setembre per al qual ja hi ha les inscripcions obertes.

Moltes gràcies per la vostra atenció,

La Junta Directiva