Publicació de la resolució definitiva de la convocatòria d’ajudes NESE 2019/20

Us comunicam que ja està publicada a la web del Ministeri d’Educació i Formació Professional la Resolució definitiva de la convocatòria d’ajudes per alumnat amb NESE del curs 2019 – 2020. Us adjuntam aquesta resolució.

Contra aquesta resolució, que esgota la via administrativa, els interessats poden presentar un recurs de reposició. El termini per presentar-lo és del 2 de juny a l’ 1 de juliol (inclòs) de 2020. Us adjuntam el model de recurs de reposició que han d’emplenar i enviar a la Secció de Beques de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, carrer del Ter, 16, Pol. Son Fuster, 07009 Palma.

Es pot accedir a la resolució des del següent enllaç:

http://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/bachillerato/necesidad-especifica-apoyo-educativo.html

A l’igual que l’any passat, no s’han publicat els llistats de beneficiaris ni en la web del Ministeri ni en les Unitats de Tràmit, atesa la prohibició de l’Agència de Protecció de Dades. Perquè els sol·licitants tenguin coneixement de la resolució final de la seva sol·licitud, el Ministeri els hi està enviant un correu electrònic perquè accedeixin a la SEU electrònica i es descarreguin la comunicació individualitzada amb indicació de les ajudes e imports concedits o la denegació i la seva causa.

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al telèfon 971177758 o al correu electrònic beques@dgpice.caib.es